Beliggenhet

Greenhouse ligger i Hospitalgata 6 i Stavanger sentrum, med Stavanger storsenter og Domkirkeplassen 2 som nærmeste naboer. Tilkomst fra Klubbgata og Domkirkeplassen.

Greenhouse er et hus for trivsel, vekst og utvikling. Huset ble bygget på slutten av 30-tallet og vi har tatt utgangspunkt i farger fra denne tid og det flotte veggmaleriet av Frank Wathne i inngangspartiet når vi totalrenoverte huset i 2019. Vi tilbyr kontorer av høy kvalitet med god tilgjengelighet med offentlig transport, sykkel, gange eller bil. Det er parkering på Domkirkeplassen og buss i Klubbgata. Stavanger stasjon er noen få minutter unna.

På gateplan har vi tre butikklokaler, 1. etasje drives restauranten Cin Cin, og 2.–4. etasje består av kontor. På toppen av bygget har vi Greenhouse Rooftop, vår takterrasse for byggets beboere , våre andre leietakere og til utleie for interne og eksterne, til møter eller kveldsarrangementer. Ved interesse ta kontakt med Hilde Lende Christensen, på mail: hlc@retailstavanger.no

 

Det kommer ledighet i Greenhouse kontorfellesskap i 2 etg, hvor vi har kontor innredet med en eller to arbeidsplass på 14kvm og leier ut all-inclusive.

Finn-annonse her:https://www.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=229692529

 

Ta kontakt ved interesse!

Adresse

Hospitalgata 6

Areal

2351 kvm

Leietaker

Zoaring AS, Zelo AS, Skagenkaien Eiendom AS, Espedal og Co AS, Salt Capital AS, Retail Office Stavanger AS,Sternblick AS, Viral media, Utopia, Partner revisjon, Lampefeber, metamorph arkitekter, Estate office, Funero, Cin-Cin og Joe & The Juice