Beliggenhet

Rolfsenkvartalet har en unik beliggenhet i hjertet av Stavanger sentrum, med ODEON Kino og biblioteket som nærmeste naboer. Rolfsenkvartalet består av tre bygg som er bygget sammen. Bygget i Søregata ligger på Arnageren hvor det alltid er yrende folkeliv, og de to andre i Kirkegata som er en av de travleste handlegate i sentrum.

Klesbutikken Rolfsen har ligget her siden den ble startet i 1924, og ligger sammen med Kanelsnurren i 1. etasje. Etasjene over består i dag av lager og drift av butikkene, i tillegg til kontorer.

 

Leiligheten i 4 etg, over Kanelsnurren, LOKE Marine minerals og Westgass er på 100kvm. Denne leiligheten kan bli ledig innen kort tid. Leilighet brukes i dag som kontor, og det er det den egner seg for det. Det er innredet som en leilighet, men leies ikke ut som boenhet. Ta kontakt med interesse!

 

TannlegeNæss som sitter her i dag, vil trekke seg tilbake sommer 2023, og klinikken hans med 2 tannlegestoler og rom vil bli ledig. Kjenner du noen dette vil være interessant for -ta kontakt!

Adresse

Søregata 4 og Kirkegata 11 og 13

Areal

2255 kvm

Leietaker

Rolfsen AS, Rolfsen investering AS, Kanelsnurren, Westgass, LOKE Marine minerals, Ren kos, ReLi og Tannlege Næss