Beliggenhet

Tasta Brygge ligger ved innseilingen til Stavanger sentrum midt mellom Stavanger Konserthus og Dusavikbasen, en flott tur på 3 km.

Tasta Brygge er et fleksibelt og moderne kontorbygg. 7400 kvadratmeter, 200 parkeringsplasser, med felles resepsjon og kantine om ønskelig. Ny toppetasje og resepsjon ble bygget i 2018/2019. Eier er fleksibel, alt fra et enkelt kontor, en seksjon eller en hel etasje kan leies.

Kontorene er lett tilgjengelig, og det er enkelt å ta offentlig transport, bil eller sykkel for å komme til Tasta Brygge.

Lokalene er perfekte for bedrifter i regionen med endrede plassbehov. For nyetablerte bedrifter med muligheter for ekspansiv vekst. For bedrifter som trenger nye kontorer – eller kontorer med mulighet for verksted eller lager. For bedrifter som er ute etter fleksibilitet og vekstmuligheter. Den lyse og luftige kantinen har god kapasitet med flott utsikt mot sjøen. På fine dager er det kanskje noen som vil spise ute på terrassen eller fiske fra dypvannskaia i lunsjen? Bygget har eget dusjanlegg med moderne garderobe for de ansatte.

Skagenkaien Eiendom AS er eier av Tasta Brygge, det familieeide selskapet har kort vei fra beslutning til handling. Familien Hodne Steensland er en dynamisk og langsikitg eier med lang erfaring fra eiendom i ulike markeder.

Se mer om Tasta Brygge på hjemmesiden vår: www.tastabrygge.no

Adresse

Skogstøstraen 25

Areal

7400 kvm fordelt på tre bygg

Leietaker

Sertifiseringsorganet for sakkyndig virksomhet, D2 Productions, ARL Event, Temp-Team bemanning, Solberg Industri, Alpha Inkasso, West Office og 4Human HRM