Beliggenhet

Torgterrassen ligger på torget rett ved Vågen som er et knutepunkt i Stavanger. Torgterrassen har gjennomgang til Kirkegata som er en av de mest trafikkerte handlegater i Stavanger.

Dette er et lite magasin med butikker og restauranter i tre etasjer. Illums Bolighus, Fish’n cow og Tango holder til i første etasje. I andre etasje har vi Kitch’n, Change og moteavdelingen til Illums Bolighus. I tredje etasje åpner ny butikk i november, Apotek 1, Life, Kicks, Modern Design, Granit og smykkeavdelingen til Illums Bolighus.

Torgterrassen ble bygget i 1965, men åpnet som handelssted 20. april 1972, og feirer 50 årsjubileum 20. april 2022. I starten var det åpent inn fra torget med et utendørs atrium i midten, før det ble bygget sammen med SR-Bank bygget og fikk tak over og ombygget til et moderne innendørssenter. Alle lokaler vender mot atriet og har godt dagslys. I tillegg har enkelte lokaler vinduer mot torget.

I etasjene over senteret ligger det flotte kontorlokaler med utsikt over Vågen og direkte atkomst ned i senteret. Har du tre etasjer med opp til 3000kvm kontorareal ledig. Disse kontorene blir ledig fra 2024. Se Finn-annonse her: https://www.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=280260644

Torgterrassen ligger nær all kollektivtransport og offentlig parkering, i tillegg til at det er en privat p-kjeller med 50 p-plasser og egen sykkelparkering under bakken.

Adresse

Kirkegata 2

Areal

Kjeller (parkering og teknisk): 1761 kvm
Kjøpesenter (1-3 etg): 4694 kvm
Kontorer: (5-7etg): 3231 kvm
Totalt: 9686 kvm

Leietaker

Illums Bolighus, Fish'n Cow, Tango, Kitch'n, Change, Bolia, Apotek 1, Life, Kicks, Modern Design og Granit. I kontordelen sitter Skagenfondene, Thommesen og Sr bank.