— Torgterrassen Office

Adresse: Kirkegata 2
Areal: 4. – 7. etasje, totalt 3231 kvm
Mulighet for parkering
Takterrasse
Finn-kode 280260644

Ta kontakt

— Sånn – eller kanskje sånn?

La deg inspirere av våre plantegninger og romprogram.

Torgterrassen Office består av to hovedbygg, samt et mellombygg som binder etasjene sammen. I dag blir mellombygget benyttet til møteromsfasiliteter (5. etasje) og kantine (6. etasje). Bla i galleriet og la deg inspirere av våre forslag til romplaner som kan tilpasses bedriftens ønsker og behov.

Trykk på plantegningene for å se mer

— Er dette muligheten du har ventet på?

Torgterrassen Office er en invitasjon til å ta steget opp i høyden og finne sin plass – midt i byen.

Utsikt og innsikt

En god arbeidsplass inspirerer og engasjerer. Vi har lang erfaring med å utvikle sentrumsnære kontorer og næringslokaler som lar folk gjøre det de er best på i en atmosfære som kler både individ, team, bedrift og bransje. Vi vil gjøre vårt beste for at Torgterrassen Office skal bidra til din suksesshistorie – med utsikten fra kontorvinduet som en ren bonus.

Der det skjer

Med arbeidssted Torgterrassen Office er alt av fasiliteter og tilbud i umiddelbar nærhet. Kollektivtransport og offentlig parkering er lett tilgjengelig. Rekreasjon, handel, kultur og severdigheter – eller en kaffe i torgtrappene – venter like utenfor døren.

I over femti år har Torgterrassen vært en sentral del av bybildet i Stavanger sentrum. Med torget og Vågen på den ene siden, og Kirkegata på den andre, er bygget å regne som en møteplass i hjertet av byen. 1.–3. etasje er et lite magasin med butikker og restauranter. Se mer på torgterrassen.no

Gjenbruk og bærekraft

Sammen med vår samarbeidspartner Metropolis arkitektur og design, legger vi vekt på å ivareta byggets eksisterende kvaliteter og gjenbruke materialer der det lar seg gjøre. Vi etterstreber å velge produsenter, produkter og løsninger som støtter våre intensjoner om holdbarhet og bærekraft. Les mer om vár berekraftstrategi

Adresse

Kirkegata 2

Areal

Kjeller (parkering og teknisk): 1761 kvm
Kontorer: (4. -7. et.): 3231 kvm

— Spørsmål? Kontakt oss!

Vi er tilgjengelige for en eiendomsprat og en kopp kaffe når det måtte passe for deg.
Eiendomssjef

Anne Kristine Waage
akw@retailstavanger.no
928 39 725

Senior Advisor, Newsec

BesøksadresseRetail Office Stavanger

Domkirkeplassen 2