— Om oss

Retail Office Stavanger er en lokal eiendomsaktør med Steensland og Espedal på eiersiden. Vi har fokus på eiendom i Stavanger sentrum og har eierskap i 20 eiendommer. I porteføljen har vi lokaler til butikk, servering og kontorer av ulik størrelse, herunder kontorfellesskap. Vi kan også tilby leie av parkering og lagerlokaler i sentrum og omegn.

Vi tilbyr sentralt beliggende eiendommer av høy kvalitet i noen av byens fineste bygg. Hos oss skal det være enkelt å være leietaker, og med flere ulike eiendommer kan vi tilby alternative lokaler ved endring i plassbehov.

En stor del av vår tid bruker vi på kontakt med våre leietakere, både når det gjelder utvikling og drift. Vi er en profesjonell aktør og både administrasjon, drift og vaktmester holder til i Stavanger sentrum. Med kort avstand til våre bygg er vi tilgjengelige for våre leietakere til enhver tid. Vi er fleksible og løsningsorienterte når det gjelder leietakers behov for tilpasning både ved innflytting og gjennom hele leieforholdet. Vi har for tiden 85 leietakere i egne bygg, men er i stadig vekst og har til enhver tid sentrale lokaler for overtakelse på kort eller lengre sikt.

— Med hjertet i sentrum

Med Stavanger sentrum som satsingsområde har vi i våre 20 eiendommer ca 13 000 kvm til butikk og servering og 19 000 kvm kontorlokaler.

Retail Office Stavanger ble etablert i 2012 av eiere som har det samme, langsiktige perspektivet og hjerter som banker for byen vår.

Et levende sentrum trenger aktive gårdeiere som er villige til å investere i sine leietakere og bygg. Gårdeiere som er opptatt av hvert bygg, men samtidig ser verdien av å tenke på helheten i bygatene.

Vi investerer i sentrumseiendommer for å bidra til en attraktiv by og levende gater. Det gjør vi ved å utvikle eiendommene og tiltrekke nye, gode leietakere. Utvikling av eiendommene skjer i samarbeid med lokale aktører med solide håndverkstradisjoner.

Flere arbeidsplasser i sentrum er nøkkelen til en bærekraftig by med korte avstander mellom tjenestene, miljøvennlig transport samt «gjenbruk» og aktivering av eksisterende bygg. Riktig miks av handel, servering, servicetilbud og gode møtesteder gagner både publikum og leietakerne. Vi er derfor ute og søker etter nye leietakere både lokalt og nasjonalt.

Vi vet at bytte av kontor kan være tidkrevende og dyrt for bedrifter. Derfor gjør vi det vi kan for at prosessen blir så behagelig og effektiv som mulig. Vi sørger for ferdigstillelse av kontor til avtalt tid og har egne vaktmestere via Malling Vågen som kan hjelpe til med flytting og andre praktiske ting.

Vi er opptatt av samarbeid i sentrum, både mellom leietakere, gårdeiere og Stavanger kommune. Stavanger Sentrum AS er en aktiv og kunnskapsrik sentrumsorganisasjon som vi er stolte av å være medlem av. Sammen kan vi få til fellesløsninger den enkelte aktør ikke kan gjennomføre alene. Dette gir byen økt attraktivitet og konkurransekraft til det beste for byen vår.

— Greenhouse Rooftop

Velkommen til Greenhouse Rooftop. Et nytt samlingspunkt i sentrum for våre leietakere. Også til leie for eksterne.

Vi er stolte av å presentere våre lekre, lyse møte- og selskapslokaler med fantastisk utsikt og byens flotteste takterrasse. Et perfekt lokale til møter, seminarer, kundekvelder, middager, sosiale sammenkomster og andre arrangementer. Vi tilbyr fullt video- og konferanseutstyr, Sonos-høyttalere med egen iPad til avspilling av musikk, samt dekketøy til 32 personer.

Lokalet kan bookes direkte via oss (da står man fritt til å medbringe egen mat og drikke) eller via vår samarbeidspartner og leietaker i samme bygg, restauranten Cin Cin. Restauranten vil da også kunne tilby full service under hele arrangementet.

Ta kontakt med Hilde Lende Christensen for omvisning – dette lokalet må oppleves!

E-mailadresse: hlc@retailstavanger.no eller på telefon: 984 84 142

— Kontakt

Interessert i å leie? Vi er alltids tilgjengelig for en eiendomsprat og en kopp kaffe – så det er bare å ta kontakt!

Administrerende direktør / eiendomssjef

Anne Kristine Waage
akw@retailstavanger.no
928 39 725

Eier

Anne Langeland Espedal
anne@espedal.as
976 52 884

Administrasjons­sjef

Hilde Lende Christensen
hlc@retailstavanger.no
984 84 142

Vaktmester

Teknisk sjef

Besøksadresse

Hospitalgata 6
4006 Stavanger